”Săptămâna altfel” la Parco Cavalli din Vulcan

Asociația pentru echitație și hipoterapie ”Parco Cavalli” din municipiul Vulcan își redeschide oficial activitatea pentru un nu sezon. Evenimentul va avea loc în data de 18 aprilie 2016, orele 14,30 la baza de hipism din Vulcan, situată în incinta fostului stadion Paroșeni Vulcan din Colonia de Jos.

afis-Parco-Cavalli-A4

Pentru acest eveniment, organizatorii au pregătit un program special destinat mai ales copiilor și tinerilor care vor participa de festivitatea de deschidere a noului sezon. Florin Petrișor Vrabie, președintele Asociației ”Parco Cavalli” din Vulcan spune că, pentru acest moment festiv, pe lângă demonstrațiile live de echitație și prezentarea cailor din cadrul asociației, a invitat mai mulți artiști din Vulcan pentru un concert în aer liber. Astfel, la evenimentul din 18 aprilie, vor concerta Ileana Berki și copiii cu ”Glasuri de argint”, Fane Abrădoai cu formația Color, Alina Sân cu formația Anena Sound, Monica Țugulea, Delia Stana, dar și tinerii talentați de la Școala Populară de Artă din Petroșani și din cadrul Ansamblului Folcloric Bujorii Muntelui.

”Vor fi alături de noi, de asemenea, membri Asociațiilor Down, Pollicino și Sf. Andrei din Petroșani, cluburile sportive CS Vulcan (handbal) și Fair-Play Vulcan, voluntarii de la Crucea Roșie dn Vulcan și Petroșani, dar și de la Asociația Caritas și mulți alți invitați care vor face ca evenimentul nostru să fie un eveniment al întregii Văi a Jiului”, ne-a declarat Florin Vrabie, organizatorul acestui eveniment.

Acesta precizează de asemenea că, în săptămâna următoare, în cinstea reluării activității la Parco Cavalli, ”Calul fermecat” oferă tuturor elevilor din Valea Jiului, în perioada 18-22 aprilie, cunoscută drept ”Săptămâna altfel” în școli, posibilitatea de a beneficia gratuit de ședințe de echitație și hipoterapie.

[slideshow_deploy id=’20328′]