Serviciul Public Administrarea Piețelor Petroșani va face parte din Administrația Naționala

Pentru servicii de calitate și în concordanță cu cerințele europene, dar nu numai, Serviciul Public de Administrare a  Piețelor Petroșani va face parte din Administrația Națională a Piețelor din România.
08_big
 
Ideea înființării unei astfel de asociații a administratorilor de piețe din România a apărut ca urmare a necesității creării unei proceduri unitare și transparente pentru exploatarea piețelor agroalimentare, astfel încât să fie asigurate servicii de calitate și în concordanță cu cerințele europene. De asemenea, se urmărește valorificarea experienței acumulate, dar și îmbunătățirea serviciilor oferite, precum și reprezentarea și apărarea intereselor comune ale membrilor.
Administrația Națională a Piețelor din România numără până acum 34 de membri, instituții și societăți comerciale, de pe întreg teritoriul României, toate având atribuții în administrarea piețelor și oboarelor.
Administrația Națională a Piețelor din România este membră, din 2013, a Uniunii Mondiale a Piețelor cu amănuntul și En-gros.
Din  acest motiv se intenționează ca și Serviciul Public de Administrarea Piețelor Petroșani să fie inclus în această asociație națională.
[slideshow_deploy id=’22083′]


« (Știre anterioară)