UPDATE! Patru mineri protestează la CEH

Patru mineri. Patru lideri de sindicat protestează în curtea Complexului Energetic Hunedoara. Aceştia vor să îşi arate solidaritatea faţă de minerii din Gorj care au mers pe jos mai bine de 300 de kilometri până la Bucureşti pentru a trage un semnal de alarmă vizavi cu problemele cu care se confruntă sistemul energetic românesc.

13046218_1007411099334512_1545039538_n

 

 

 

“Vrem să fim solidari faţă de tot ce înseamnă mineritul din România, inclusiv alături de colegi noştri din Oltenia care trec prin aceleaşi probleme grele prin care trece şi huila. Protestăm faţă de domnul administrator Agrişan care era obligat să ia nişte măsuri, să spună oamenilor care este direcţia huilei sau probabil se doreşte în continuare ascunderea adevărului. Să ne spună tranşant dacă huila se doreşte a fi în continuare un potenţial producător de energie sau nu. Nu doresc să se afle toate hoţiile care au fost la Complexul Energetic Hunedoara să se afle. Agrişan este trimisul ministrului, ministrul este patronul notru, iar patronul ar trebui să spună ce se întâmplă la Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat Ioan Ciubotaru, protestatar

Doar patru mineri protestează în curtea Complexului Energetic Hunedoara, aceştia fiind nemulţumiţi şi de activitatea parlamentarilor care nu au făcut nimic pentru societate.

“Doar noi cei patru protestăm, nu am făcut niciun apel la nimeni pentru că ni se pare corect ca fiecare să simtă lucrul acesta, de a veni şi a protesta faţă de măsurile care sunt luate în continuare. Protestăm fiindcă nedreptatea continuă faţă de tot ceea ce înseamnă cetăţenii acestei ţări, şi toate categoriile socio-profesionale. Nu este o profesie a fi parlamentar, ci este o obligaţie şi o datorie faţă de cetăţeni, pe care nu şi-au onorat-o, ci au onorat-o votând pensii speciale, salarii şi uitând de noi alegătorii, de cetăţenii acestui judeţ şi în special a celor din Valea Jiului”, a mai spus sursa citată.

Cei patru ortaci vor rămâne în curtea Complexului Energetic Hunedoara încă vreo câteva zeci de minute, aşteptând să primească un răspuns de la colegii lor de la Bucureşti.

[slideshow_deploy id=’22083′]