2016 se poartă candidaţii independenţi

Fost membru PNL, candidat indepent pentru Consiliul Local Petroşani. Maria Czane, oficiant poştal, a renunţat la calitatea de membru PNL imediat după ce Tiberiu Iacob Ridzi a fost adus în Partidul Naţional Liberal. Acum, Maria Czane a decis că este momentul să candideze independent la Consiliul Local.

can4

“Astazi am scris o noua pagina in viata mea…Am inceput un nou capitol… E greu să renunti la un vis, fara sa fi avut sansa de a-l vedea realitate… Acesta este motivul pentru care am demisionat din PNL si am ales sa merg INDEPENDENT !!! De aceea am obligatia sa scriu frumos aceasta pagina… Si daca nu va iesi asa cum vreau eu, nu-i nimic, mai scriu una…”,  scrie Maria Czane pe pagina sa de socializare.

Anul acesta la Petroşani se poată candidaturile independente. Până acum cel puţin trei persoane şi-au anunţat intenţia de a candida independenţi pentru posturile din Consiliul Local. Este vorba de Nicu Taşcă, fostul purtător de cuvânt al Primăriei Petroşani, Viorica MAcavei, fost consilier local şi Maria Czane. Lista încă rămâne deschisă.

 

 

[slideshow_deploy id=’19869′]