Amenzi grele aplicate comercianților hunedoreni

Premergător sărbătorilor pascale, Poliţia Română desfășoară, la nivel naţional, acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare.

DSC_0135

 În contextul acţiunilor dispuse la nivel naţional, poliţiştii hunedoreni desfăşoară, în aceste zile, acţiuni şi controale la mai mulţi agenții economici și în zonele comerciale, în scopul prevenirii comercializării de produse alimentare contrafăcute și pentru combaterea evaziunii fiscale.

  Astfel, în perioada 14-21.04.2016, la nivelul judeţului Hunedoara, peste 430 de poliţişti, majoritatea făcând parte din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice, ordine publică şi poliţie rutieră, în cooperare cu speciliştii A.N.S.V.A. şi A.N.P.C., au desfăşurat acţiuni şi controale la agenţii economici care comercializează produse alimentare, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 339 amenzi, în valoare de peste 173.000 lei.

 Totodată, au fost confiscate 40 kg de carne şi 12 litri de alcool, produse ce erau comercializate fără respectarea normelor legale şi au fost întocmite 4 dosare de cercetare penală pentru comiterea unor infracţiuni de evavaziune fiscală.

   Pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite comise în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, polițiștii hunedoreni vor intensifica  activităţile  de control la nivelul întregului judeţ.

[slideshow_deploy id=’13835′]