UPDATE! Tentativă de sinucidere în Aeroport-Petroșani

Un tânăr a amenințat că se aruncă de la etajul trei al unui bloc de locuințe din zona Dacia-Aeroport, ieri noapte, și a fost nevoie de aproape o oră pentru a fi convins să renunțe la protest. Bărbatul a recurs la gest din cauza polițiștilor, cel puțin așa le-a spus salvatorilor care au reușit să-l convingă să renunțe la acțiunea sa.
 vlcsnap-2016-04-21-13h13m08s278

„Noi am fost solicitați cum că un bărbat vrea să se arunce de la etajul trei. Acesta ne-a spus că organele de poliție l-au prins și l-au bătut. A fost nevoie să-l convingem să coboare la ambulanță pentru a-i face câteva analize și a cooperat atât cu pompierii cât și cu paramedicii SMURD”, a declarat subofițerul care a condus intervenția echipei din cadrul Detașamentului de Pompieri Petroșani, Sebastian Deac. Tânărul poate depune plângere împotriva celor care l-au agresat.

Update:
Tânărul care a vrut să se sinucidă este o mai veche cunoștință a polițiștilor, a mai fost condamnat pentru furt și acum este trimis în judecată pentru tâlhărie. Potrivit IPJ Hunedoara, miercuri, acesta a fost sancționat contravențional pentru că s-a încăierat într-un bar. „A fost sancționat contravențional la Legea 6, în condițiile în care a produs într-un bar, din Petroșani, un scandal pe fondul consumului de alcool. Ulterior a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Zam. (…) Dacă are obiecțiuni se poate adresa instanței unde să conteste procesul verbal”, a declarat, subcomisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
 [slideshow_deploy id=’30675′]