Laurenţiu Nistor vrea răspunsuri legate de situaţia CEH

Deputatul PSD Laurenţiu Nistor vrea să afle de la ministrul Energiei care este situaţia Complexului Energetic Hunedoara după intrarea în insolvenţă. Preşedintele PSD Hunedoara este total nemulţumit de felul în care se prezintă situaţia la Complexul Energetic Hunedoara, având în vedere faptul că după denunţarea contractului colectiv de muncă eocnomia realizată este de doar 70 de mii de lei pe lună.

pizap.com14615634142401

“Pentru că nu aţi ştiut specificul activităţii, nu v-aţi informat sufficient şi nu aţi gândit măsuri adecvate de redresare a societăţii în insolvenţă, singura decizie luată de dumneavoastră împreună cu administratorii judiciar şi special (reprezentantul ministerului) a fost aceea de a trimite personalul TESA în concediu de aşteptare. Apoi v-aţi mai gândit puţin şi hopa o altă idée tehnocrată măreaţă, aţi denunţat şi contractul coelctiv de muncă”, susţine deputatul PSD Laurenţiu Nistor în interpelarea adresată ministrului Energiei, Victor Grigorescu.

Astfel, parlamentarul îi solicită ministrului o analiză exactă a situaţiei economico-financiare a Complexului Energetic Hunedoara, subliniind însă faptul că CEH reprezintă un pilon important pentru siguranţa energetică naţională.

[slideshow_deploy id=’27126′]