Loc de joacă, modernizat și dotat

Locul de joacă din Parcul central din municipiul Petroșani lasă de dorit, însă reprezentenații administrației locale au prevăzut în buget investiții. Mobilierul de joacă fie a fost distrus, fie s-a uzat, tartanul lipsește. Toate acestea vor fi înlocuite.

05-mare

“Avem prins în buget invetsiții pentru locul de joacă. Vom repara mobilierul stricat, vom mai monta alte tobogane, dar vom schimba și tartanul cu alt material”, a declarat Tiberiu IAcob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

În zilele acestea, în parcul central au loc asfaltări de alei, înlocuire de bănci, dar se realizează şi un mini-teren de baschet pentru tinerii care au solicitat acest lucru.

„În perioada aceasta desfăşurăm lucrări de reparaţii în parcul Carol Schretter, asflatăm câteva alei, cele care nu au fost pavate şi amenajăm terenul de bachet pentru tinerii din Petroşani care au cerut de foarte mult timp să aibă un teren unde să poată să se joace”, a mai spus sursa citată.

Autorităţile locale au avut în vedere accesarea de fonduri europene pentru modernizarea totală a parcului, dar ghidul de finanţare nu prevede acordarea de bani pentru aceste investiţii.

[slideshow_deploy id=’27126′]