A FOST PRINS SUSPECTUL DE AGRESIUNE DIN PETROSANI!

În urmă cu puțin timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, cu sprijinul polițiștilor IPJ Gorj, au pus în aplicare mandatul de aducere emis pe numele tânărului în vârstă de 23 de ani, din municipiul Petroșani, cercetat pentru agresarea, în data de 01.05.2016, a unei tinere, în incinta unul club din municipiul Petroșani.

hot_botosaninecenzurat_ro_98718000

Față de suspect a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare, acesta a fost citat procedural pentru a fi audiat, însă, întrucât nu a putut fi depistat imediat după producerea faptei, pe numele său a fost emis un mandat de aducere.

Suspectul a fost depistat în trafic, în jurul orei 14.00, cu sprijinul polițiștilor IPJ Gorj, pe raza acestui județ, iar în momentul de față se află în custodia polițiștilor din cadrul Poliție Municipiului Petroșani. Tânărul va fi  audiat cu privire la acuzațiile care i se aduc, urmând ca, în funcție de probatoriul administrat, să fie dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

 [slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)