Tinerețe și experiență în rândul consilierilor PSD Vulcan. Gheorghe Ile a prezentat echipa alături de care își propune să conducă municipiul Vulcan

Primarul în funcție al municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, este candidatul PSD pentru un nou mandat în fruntea comunității. În a doua zi de Paște, Gheorghe Ile și prezentat echipa de consilieri alături de care își propune să conducă municipiul pentru încă un mandat. Gheorghe Ile a îmbinat tinerețea și experiența în alegerea consilierilor.

13128984_10209448456065943_1844929518_o

“Am îmbinat experiența celor mai în vârstă cu elanul tineresc și consider că este un lucru extraordinar. Fucțiile deținute de-a lungul timpului m-au tocit să înțeleg tot ceea ce este bine și ceea ce este ru, astfel încât la intrarea în Primăria Vulcan am considerat că este bine să avem o echipă cu care să lucrăm. Mi-a plăcut mereu să lucrez în echipă. Niciodată nu am lucrat independent și asta am învățat de la o brigadă, de la brigadieri, de la șeful de schimb la care mergeam. Am lucrat cu oameni cu experiență, am avut oameni etalon după care am lucrat. Întotdeauna am eliminat ce au făcut rău și am încercat să nu fac eu rău pentru că îmi va strica personalitatea. Întotdeauna am ținut cont de propuneri, întotdeauna am mers la oamenii cu experință și din experiența lor punând cap la cap toate propunerile am mers bine. Am reușit să facem lucruri bune pentru Vulcan, lucruri care sunt trainice”, a spus Gheorghe Ile, primarul în funcție al municipiului Vulcan, dar și candidatul PSD pentru un nou mandat în fruntea comunității.

Cristian Merișanu (economist), Barbu Pompiliu (pensionar – fost inginer miner),  George Bălțatu (avocat), Dorel Șchiopu (șef stație CFR Petroșani), Cornel Nelugu Lung, Andraș Emil Sergiu (inginer miner), Petre Dan Petculescu, Vasile Pop, Dorina Băncilă (contabil-inginer), Bogdan Bădău, Ștefan Florin Fezner, Gheorghiu George Octavian (inginer), Cornel Hârtop (director EM Paroșeni), Simion Spiridon (pensionar), Veronica Agape, Elena Liciu, Adrian Laurențiu Histe, Petronela Mogoș (educatoare), Violeta Carmen Macea (contabil), Liliana Dănescu (inginer), Maftei Vulpoiu (șef brigadă), Viluț Olteanu, Gabriel Popescu.

“Am fost la CNH, am ieșit din minerit în 2003 în decembrie șI în 2004 cetățenii municipiului Vulcan m-au ales să conduc primăria. În cele 3 mandate am considerat că este foarte importantă dezvoltarea comunității șI am început cu spitalul, școlile, infrastructura, gradinițele, am adus și telegondola. Consider că pregătirea mea șI experiența pe care am dobândit-o atât ca primar cât șI în politică șI sunt cu certificatul medical sănătos, șI la cap șI la corp, am tot ceea ce trebuie șI consider că este momentul să dăm comunității noastre tot ceea ce putem șI să realizăm ceea ce comunitatea își dorește”, a mai subliniat Gheorghe Ile.

La prezentarea echipei de consilieri au luat parte și alțI membri ai PSD, precum Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani și candidatul PSD la primăria Uricani, Sorin Vasilescu (candidat pentru funcția de consilier județean) și președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor.

[slideshow_deploy id=’19661′]



(Următoarea știre) »