Lideri social-democrați, în rândul oamenilor la nedeia de la Cimpa

Printre participanții la nedeia tradițională a comunității locale de la Cimpa, care a avut loc duminică 8 mai 2016 în fața modernului cămin cultural din localitate, s-au numărat și importanți lideri ai social-democraților hunedoreni.

jurca-la-nedeie1

Împreună cu viceprimarul orașului Petrila, Vasile Jurca, la eveniment a fost prezenți deputatul PSD Natalia Intotero și fostul prefect al județului Huneodara, Sorin Adrian Vasilescu.

”Am participat cu mare drag la Nedeia de la Cimpa. Începând din 2008, localnicii organizează această nedeie în fiecare an, în prima duminică după Paști ( Duminica Tomii ) prin care se încheie șirul petrecerilor câmpenești din orașul nostru. Cimpenii, oameni harnici și gospodari, așa cum îi cunoaștem, au pregătit cu pricepere mâncăruri tradiționale, iar ansamblurile folclorice ne-au încântat cu jocuri și cântece populare specifice zonei noastre. Mă bucur că foarte mulți oameni au participat la acest important eveniment al comunității noastre, mă bucur că localnicii duc mai departe tradițiile și obiceiurile care ne reprezintă. De asemenea, vreau să salut prezența oaspeților din echipa PSD care au fost alături de noi, respectiv deputatul natalia Intotero și Sorin Vasilescu, fostul prefect al județului Hunedoara”, a concluzionat Vasile Jurca, viceprimarul social-democrat al Petrilei.

[slideshow_deploy id=’33106′]