Ultima probă pentru concursul de poliţişti

Cei care doresc să devină poliţişti mai au de trecut o singură probă, ce va avea loc la finalul acestei săptămâni.  
Examen-Politie
 
Aproape 7.000 de candidați au rămas să concureze pe cele 1.900 de locuri de agenți de ordine publică din Poliția Română, la nivel naţional. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, concursul de încadrare din sursă externă este organizat pentru ocuparea a 16 posturi, specialitatea ordine publică. Tot la nivelul inspectoratului hunedorean a fost scos la concurs şi post vacant de agent de poliţie, disponibil la Postul de Poliţie Cerbăl, prin reîncadrare ca poliţist. Sursa de recrutare pentru acest concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi pot fi reîncadrate în conformitate cu prevederile legale,
 Sâmbătă, 14 mai a.c., candidații rămași în competiţia pentru a deveni agenți de ordine publică vor susține proba scrisă, ultima din acest concurs.
 
Proba scrisă urmează să fie susținută în fiecare dintre cele 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații, iar pentru judeţul Hunedoara aceasta este Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” — Câmpina. Reprezentanţii Poliţiei Române atrag atenţia că, în vederea asigurării accesului în incinta unității de învățământ, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie, indifferent că este vorba despre carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.
[slideshow_deploy id=’33296′]