DEVA. Cei 2 români, acuzați de trafic de persoane in Austria, au fost arestati

          Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara au depistat și reținut doi bărbaţi, în vârstă de 37, respectiv 30 de ani, ambii din municipiul Deva, pe numele cărora autoritățile austriece au emis mandate europene de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Actiunea de amploare s-a petrecut în data de 13.05.2016.

mandate_-_mascati_-_ziua_de_constanta

Cei doi bărbaţi au fost prezentați în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, care au emis pe numele acestora ordonanță de reținere pentru 24 ore, aceştia fiind escortaţi la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva.

De asemenea, în urma colaborării dintre poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, pe raza municipiului Timişoara a fost depistat un alt bărbat, tot din municipiul Deva, căutat de autorităţile austriece pentru aceeaşi faptă. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, pentru dispunerea măsurilor legale.

[slideshow_deploy id=’24093′]