ACCIDENT ÎN LANȚ PE DN7.Patru autoturisme și o autoutilitară au fost implicate

Un echipaj de pompieri şi un altul de prim ajutor al Detaşamentului Deva au intervenit, cu o autospecială mixtă şi o ambulanţă tip B, pe DN7, la intrarea în Deva la o tamponare în lanţ în care au fost implicate 4 autoturisme şi o autoutilitară.

interventie-smurd-750x400
Ajunşi operativ la locul intervenţiei pompierii salvatori au acordat îngrijiri medicale unei fetiţe de 10 ani aflată într-una dintre maşini. Copilul a suferit un traumatism cranian minor fiind transportată, totuşi, la UPU Deva.
Niciun conducător auto sau pasager aflaţi în cele 5 autovehicule nu au fost încarceraţi.
Din cauza carambolului circulaţia între Mintia şi Deva a fost paralizată câteva zeci de minute.

Update! Astăzi, în jurul orei  13:20, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Șelimbăr, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Arad spre Deva, înaintea amenajării rutiere prevăzute cu sens giratoriu (intrarea din Deva dinspre Arad), nu a păstrat o distanță în mers față de autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Brașov, care circula în fata sa și oprise în coloană, tamponându-l.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost proiectat în partea din spate a autoturismului condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Deva, tamponându-l. După impactul celor 3 autoturisme, din direcția Arad spre Deva, pe aceeași bandă de mers, circula un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Boroșneu Mare, județul Covasna, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de autoturismul condus de tânărul de 26 de ani, tamponându-l în partea din spate.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Brașov, în timp ce conducea o autoutilitară pe aceeași bandă cu autovehiculele menționate anterior, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 33 de ani, din județul Covasna, pe care l-a tamponat în partea din spate.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei minore în vârstă de 10 ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 33 de ani, din județul Covasna. Minora este în afara pericolului și nu a rămas internată în spital.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’30675′]