Campionul mondial la kick-box, demonstrație la gala din Uricani

Sala de sport din orașul Uricani a găzduit sâmbătă seara o nouă ediție a Galei Naționale de Kick-Box, evenimentul fiind dublat de desfășurarea întrecerilor la această curajoasă disciplină sportivă pentru ”Cupa Copilului” Uricani 2016.

box1 (1)

Zeci de sportivi s-au întrecut în ring în fața altor câteva sute de spectatori care au participat la evenimentul, unic în Valea Jiului, pe care Uricaniul îl găzduiește în mod constant, grație colabărării dintre profesorul Alin Boroghină, primarul Dănuț Buhăescu și administrația locală din orașul Uricani.

box5

În cadrul galei de sâmbătă seara de la Uricani, printre invitați s-a aflat și campionul mondial de kick-box, Bogdan Stoica, precum și antrenorul celor mai buni luptători din România, Alin Panaite.

box3

”Și de această dată, Uricaniul a fost o gazdă bună pentru această competiție care este foarte apreciată în rândul tinerilor. Ne bucurăm că grație lui Alin Boroghină, reușim să menținem tradiția organizării acestei gale sportive în orașul nostru și îi felicit ope toți competitorii care au urcat în ring pentru spectacolul sportiv pe care l-au oferit numeroșilor spectatori care au fost prezenți în sală”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

box2

 

box4

[slideshow_deploy id=’33336′]

 

 

 



« (Știre anterioară)