La Petroșani, copiii sunt invitați, de ziua lor, la paradă

Autoritățile locale de la Petroșani au pregătit, la fel ca în fiecare an, un program special dedicat marcării în comunitate a Zilei Internaționale a Copiilor.

costume-1-unie

Deja, o primă acțiune dedicată acestui eveniment a avut loc la Bazinul didactic de înot de la Petroșani, unde a fost organizat un inedit concurs pentru cei mici.

Pe 1 Iunie, copiii Petroșaniului sunt invitați să participe cu mic, cu mare, cu părinți și bunici, la frumoasa paradă a costumelor de carnaval, un eveniment organizat împreună cu unitățile de învățământ din localitate și cu actorii Teatrului ”Ion D. Sârbu”. Parada costumelor de carnaval va porni din fața sediului Primăriei municipiului Petroșani, miercuri, 1 iunie 2016, de la orele 10,00.

De la ora 11,00 autoritățile lcoale au programat un eveniment surpriză, care va marca relația specială pe care copiii o au cu ”el mai bun prieten al omului – câinele. Astfel, Parada prietenilor necuvântători va avea loc în Parcul Carol Schreter, pentru toți câinii care sunt iubiți și îngrijiți de copii. Edilii promit că fiecare câine prezent la paradă ( evident însoțit de deținătorul acestuia) va fi recompensat pentru participare.

De asemenea, o altă relație specială între copii și animale va aduce copiilor din Petroșani posiblitatea de beneficia gratuit de plimbări cu caii, în același loc și la aceeași oră. Acest eveniment este organizat înparteneriat de Primăria Petroșani și Asociația ”Parco Cavalli” din Vulcan.

”Cu aceeași bucurie ca în fiecare an, invit copiii Petroșaniului (indiferent de vârstă) miercuri 1 iunie, de Ziua Copilului, la manifestările dedicate lor”, este mesajul transmis copiilor din acest oraș de către primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

[slideshow_deploy id=’27028′]



« (Știre anterioară)