Asociere de firme pentru expertiza Autostrăzii Orăştie – Sibiu

 
Un singur ofertant pentru expertiza tehnică pe Autostrada Orăştie – Sibiu la licitaţia organizată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.
 
 auto
Oferta vine din partea Asocierii SPC ELITE CONSULTING SRL –  ERRE. VI.A RICERCA VIABILITA’ AMBIENTE SRL (errevia) – PRO ITER PROGETTO INFRASTRUTTURE TERRITORIOA (Proiter).
În perioada următoare comisia de evaluare va finaliza procesul de evaluare a ofertei depuse, anunţă CNADNR.„Având în vedere situația existentă pe acest lot, a defectelor existente în șantier și a lucrărilor rămase de executat, se impune clarificarea calității și cantității lucrărilor executate în șantier prin expertizarea acestora. Expertiza se va pronunța și asupra Proiectului tehnic de execuție. Expertiza tehnică va cuprinde rapoarte pentru următoarele specialităţi: drumuri, poduri, lucrări  hidrotehnice, teren fundare, instalaţii şi altele, în funcţie de tipul lucrărilor expertizate”, au precizat reprezentanţii Companiei. Prin această expertiză se urmăreşte să fie identificate toate neconformităţile existente şi lucrările rămase de executat, în aşa fel încât după soluţionarea corespunzătoare a acestora, la deschiderea circulaţiei, traficul să nu fie influenţat de eventuale degradări ulterioare.
Durata contractului este 15 luni de la data intrării în vigoare, iar primele 5 luni ale contractului sunt pentru finalizare expertizei tehnice. După primele 3 luni de la începerea contractului vor urma 12 luni necesare pentru instalarea sistemului de monitorizare a zonelor cu instabilitate a terenului.
[slideshow_deploy id=’24093′]