Prin implicarea lui Cristian Resmeriță, asfaltul a ajuns și pe drumul de acces spre cartierul Ștefan din Lupeni

”Pe primul loc oamenii !” Acestea au fost cuvintele despre care Cristian Resmeriță spune că l-au însoțit în întreaga sa carieră politică, atât de deputat sau consilier local, așa cum tot acesta este crezul cu care acesta a pornit acum la drum în cursa electorală spre fotoliul de primar al Lupeniului.

stefan1

Iar Cristian Resmeriţă este politicianul care vrea să demonstreze că face doar acele promisiuni pe care știe cum să le transforme în fapte. Chiar și în această perioadă electorală, faptele sunt cele care demonstrează că promisiunile asumate de Cristian Resmeriță nu au rămas doar vorbe goale.  Spre exemplu, așa s-a întâmplat şi în ceea ce privește proiectul de modernizare a drumului de acces spre carierul Ștefan, cel mai vechi cartier de locuințe al Lupeniului. Aici, au început lucrări de reconstructie a  zidului de sprijin şi de lărgire la două benzi a drumului de acces.

Nu cu mult timp în urmă, acest proiect părea de-a dreptul irealizabil, iar când Cristian Resmeriță a făcut oamenilor din Ștefan această promisiune, mulți și-au exprimat îndoiala că se va face ceva concret în această direcție. Numai că odată făcută promisiunea, deputatul Resmeriță a făcut imediat toate demersurile necesare, astfel încât a fost găsită resursa de finanțare şi, împreună cu Administaţia locală, în primăvara acestui an au demarat efectiv lucrările de reabilitare a drumului. Nu a fost un proiect ușor, lucrările dovedindu-se a fi extrem de compleze, dar cu toate acestea, într-un timp destul de scurt, lucrurile au prins contur şi în prezent locuitorii din cartierul Ștefan al municipiului Lupeni sunt beneficiarii unui drum nou-nouț.

CRISTI”Nu pot decât să îmi exprim bucuria pentru că am reuşit şi de această dată să îmi duc la bun sfârşit promisiunea făcută cetăţenilor din municipiul Lupeni, de data aceasta cea făcută locuitorilor din Cartierul Ştefan, Trebuie să recunosc că acest proiect a fost unul destul de dificil de realizat, din cauza gradului ridicat de complexitate a lucrărilor necesare. Acest drum reprezintă însă doar o parte din ceea ce noi, cei de la PSD, ne-am propus să facem pentru locuitorii din această  parte a oraşului. Urmează ca, începând chiar din toamna acestui an, împreună cu cei de la societatea Apa Serv SA, să începem tot aici, în cartierul Ștefan, lucrările de introducere a canalizării, pentru ca, mai apoi, să fie finalizate  lucrările de asfaltare pe întreaga suprafață a căii de acces  în zonă. Facem toate aceste lucruri pentru că ele sunt necesare și pentru că ele pun ca la fiecare acțiune a noastră, pe primul loc oamenii”, a declarat Cristian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.
[slideshow_deploy id=’33102′]


« (Știre anterioară)