Vandalism pe drumul abia reabilitat

 
Nici bine n-a fost inaugurat segmentul de drum reabilitat între Iscroni-Aninoasa și Vulcan că deja pe o porțiune a și fost vandalizat.
20160531_085336
 
Tronsonul din DN 66A cuprins între kilometrul 0+000 și kilometrul 3+847 (din Livezeni, de la intersecţia cu DN 66, până la intrarea în municipiul Vulcan) a fost modernizat și dat în folosință fără restricții în urmă cu câteva luni, iar pe o porțiune periculoasă s-au montat parapeți din beton asftel încât șoferii să nu ajungă cu mașinile în casele de pe marginea drumului. Pe fiecare parapet de protecţie au fost puse și balize reflectorizante însă, la scurt timp, acestea au dispărut sau au fost distruse intenționat dintr-un motiv incredibil. Cei care treceau pe lângă parapeți își agățau hainele în plăcuțe, chiar dacă circulația pietonilor este interzisă pe drum, pentru că există zonă pietonală. Familiile care au casele în curba periculoasă se tem că în orice noapte se pot trezi că le intră o mașină în case.
„În spatele parapeților este trotuar dar nu le place să meargă pe acolo, vor pe drum. Cum circulă mașini și drumul e îngust își agățau hainele în plăcuțe, așa că le-au furat sau le-au distrus. Au mult tupeu pentru că Poliția este la doi pași și cele care au rămas încă vor fi și ele rupte în scurt timp”, spun oamenii. CNADNR va înlocui „ochii de pisică” unde este cazul iar cei care sunt prinși că distrug semnalizările riscă dosar penal.
 [slideshow_deploy id=’22083′]