“Pentru mine va fi cel mai greu mandat”

Dănuţ Buhăescu spune că îl aşteaptă cel mai greu mandat din istoria sa. Este mandatul în care se va închide Mina Uricani.

Buhaescu

 

“Eu le mulţumesc cetăţenilor pentru că ei sunt cei care au decis şi mai ales cred că secretul este o campanie extrem de curată, fără atacuri, fără nici cel mai mic exces. E o schimbare radicală de strategie. Oamenii au apreciat efortul făcut de noi în mandatul acesta. În noul mandat vreau să duc la final proiectele pe care le-am început să le scriem pe fonduri europene. Vom lupta sperănd să iasă legea lobby-ului sau cadrul legal care să ne permită să încercăm să luptăm foarte mult să atragem invetsiţii care să genereze locuri de muncă. Având în vedere că pe minerit s-a pus pecetea mi-e greu să cred că de anul viitor oricine vine la putere mai poate salva mineritul. Eu de doi ani de zile gândesc alternative pentru că sunt conştient că în Uricani, mina se va închide. Ne vom lupta foarte mult să cerem sprijin pentru că resursele financiare aşa cum este în toată Valea Jiului, sunt foarte puţine. Sunt conştient că pentru mine va fi cel mai greu mandat pentru că se închide în 2018 mina Uricani şi va trebui să găsim soluţii”,  a declarat Dănuţ Buhăescu, primarul oraşului Uricani.

Uricaniul va rămâne fără unitatea minieră până în anul 2018. Acum, Dănuț Buhăescu spune că încearcă să caute soluții pentru a atrage investitori.

[slideshow_deploy id=’27028′]



« (Știre anterioară)