Independenții fac majoritatea?

 

Acest mandat în fruntea comunităţilor locale aduce independenţii în componenţa consiliilor locale. În toate cele șase localităţi ale Văii Jiului s-a calificat câte un candidat independent în consiliul local.

primarii valea jiului

La Petrila, Vasile Oros completează consiliul local. La Petroşani patru independenţi s-au duelat pentru consiliul local. Doar unul a reuşit să întrunească numărul necesar de voturi şi acesta este Dorina Niţă. La Aninoasa, fostul viceprimar şi fostul membru PNL, Adrian Albescu va face echipă cu ceilalţi colegi consilieri. Surpriza vine de la Vulcan, acolo unde tânărul Florin Govor a reuşit să îi convingă pe alegători să pună ştampila pe numele său. Și la Lupeni consiliul local este format din consilierii partidelor politice, dar și un independent. Numele acestuia este Cristian Popescu. La Uricani Ion Stănescu va face echipă cu ceilalţi consilieri.

Deja se duc tratative pentru atragerea consilierilor de partea unor formaţiuni politice astfel încât să existe majoritate în consiliul local.

[slideshow_deploy id=’22083′]

 



(Următoarea știre) »