Petrila. Procurorii l-au băgat înapoi în arest

Magistrații de la Petroșani au considerat că individul care și-a sechestrat, bătut și violat iubita minoră, poate fi judecat în stare de arest la domiciliu. Decizia lor a fost întoarsă de judecătorii Tribunalului Hunedoara, la solicitarea procurorilor, astfel că individul va sta în celula de arest.

minora-viol-480x300

Daniel Ioan Duma este judecat de viol, procurorii acuzându-l că și-a abuzat iubita, o adolescentă de 17 ani, din Rovinari, pe care a sechestrat-o la Petrila, în urma unei crize de gelozie. Timp de două zile, Duma a dus-o pe tânără într-o zonă montană, unde o bătea și o viola. Individul a fost arestat preventiv, dar a reușit să-i înduplece pe judecătorii de la Petroșani că nu reprezintă pericol social și că poate fi judecat în arest la domiciliu. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au contestat soluția magistraților și au avut câștig de cauză. Astfel, Tribunalul Hunedoara a decis că locul individului este în celula de arest a Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Poliţiei Deva.

Duma Ioan Daniel a șocat Valea Jiului cu faptele sale, anchetatorii stabilind că era foarte posesiv și și-a sechestrat iubita timp de două zile, a înfometat-o și după ce o bătea, o viola. Salvarea copilei a fost un filtru al Poliției Petrila care a oprit autoturismul în care se afla pentru un control de rutină. Ajunsă în mâinile polițiștilor, adolescenta le-a povestit că a fost bătută cu furie până i-au fost rupte trei coaste, dar n-a fost de ajuns. Duma a tăiat-o cu cuțitul în zona intimă, iar în zilele în care a fost forțată să-i satisfacă poftele, nu i-a dat o bucată de pâine.

[slideshow_deploy id=’30675′]