Reparaţii la sistemul de canalizare din municipiul Petroșani

Administratorul rețelelor publice de apă și canalizare din Valea Jiului, SC Apa Serv Valea Jiului SA a fost sesizat asupra faptului că în zona blocului 19 de pe str. General Vasile Milea din Petroşani au apărut, în urmă cu câteva săptămâni, o serie de denivelări în zona carosabilă, care nu au putut fi justificate la prima vedere, dar care, în mod evident, au creat o perturbare a traficul rutier în zona respectivă.

apa1

Sesizarea a fost preluată imediat de echipa operativă a SC Apa Serv și, zilele trecute, la fața locului s-au deplasat și echipele de intervenție ale societății de apă și canal din Valea Jiului, ”Am decis să acționăm pentru remedierea deficienților semnalate, mai ales că am sesizat și noi că în ultima perioadă de timp, în această zonă reţeaua de canalizare funcţiona defectuos.  În urma verificărilor efectuate de echipele de intervenție s-a constatat o surpare a reţelei de canalizare care a fost imediat remediată, executându-se în acelasi timp și lucrări pentru realizarea unui cămin de vizitare”, spune  şeful departamentului tehnic de la S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani, Florin Donisă.

Acesta mai arată că terenul din zona afectată de lucrări a fost adus la forma initială imediat dupa finalizarea lucrărilor.

apa2

 

apa3

[slideshow_deploy id=’19661′]