STARE DE URGENȚĂ METEO ÎN LUPENI. PRIMARUL CRISTIAN RESMERIȚĂ CONDUCE ECHIPELE DE INTERVENȚIE

Ploile continuă să facă ravagii în Valea Jiului. În urmă cu puțin timp, în municipiul Lupeni, la ieșirea spre Uricani (zona Valea Vacii) , o ploaie torențială a generat inundații masive. Circulația rutieră este blocată pe DN 66A în zona sediului firmei Comexim, iar mai multe case din zonă sunt inundate.

lupeni1-1

”Sunt inundații mari în municipiul Lupeni. Zonele cele mai afectate sunt Cartierul Bărbăteni, Valea Vacii şi Zona de la fosta Moară, suntem prezenţi la faţa locului cu oameni şi utilaje din partea Primăriei Lupeni pentru a-i ajuta pe cei afectaţi. Rugăm cetăţenii care sunt în pericol ,să apeleze la 112 pentru ajutor ,dar şi la Primăria Lupeni la nr. 0254560725 pentru a fi înregistraţi. Vă aşteptăm pe cei care puteţi , să vă alăturaţi nouă , să intervenim în zonele puternic afectate de ploile abundente”, a declarat Cristian Resmeriță.

Acesta mai spune că  se intervine cu toate forțele pentru a limita pagbele produse de ploaia care a inundat zona de la ieșirea din Bărbăteni spre Uricani și care a afectat și câteva case din Valea Vacii. ”Vom sta aici până la remedierea problemelor. Tototdată, le solicităm celor care, în mod voluntar, doresc să ne ajute, să dea dovadă de un necesar spirit civic față de cei afectați de calamitate”, spune Cristian Resmeriță.

Deși încă nu și-a preluat oficial funcția de primar al municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță este pus deja în fața unei situații dificile, în care din fericire, reușeșete să demonstreze că acționează pentru a pune, așa cum a promis, pe primul loc oamenii.

[slideshow_deploy id=’19869′]



(Următoarea știre) »