Sinistrații vor fi scutiți de plata apei potabile pentru această lună

Localnicii din Cartierul Aeroport care au avut de suferit de pe urma inundațiilor catastrofale de duminică seara, când puhoaiele de apă au pătruns în apartamente și au distrus totul în calea lor, vor fi scutite de plata apei potabile pentru această lună.
apa-serv-foto
Apele s-au retras, dar în urma lor a rămas un strat gros de mâl urât mirositor, iar oamenii muncesc din greu să salveze ce să mai poate și să-și curețe locuințele. Asta înseamnă, însă, și un volum imens de apă folosită, care pentru cei mai mulți este imposibil de suportat, financiar vorbind. Din acest motiv, reprezentanții operatorului de apă din Valea Jiului au decis să caute soluțiile legale pentru a-i scuti de plata facturilor. „Am fost la fața locului și am văzut care este situația. Sunt câteva zeci de apartamente, mă refer la cele de la parter. Împreună cu primăria vom identifica exact care sunt acele apartamente. Pe lângă faptul că sunt sinistrați, ar fi inuman să mai plătească și apa folosită pentru a face curățenie, pentru că acea zonă este un potențial focar de infecții. Personal mă ocup de această problemă și vom găsi o soluție legală pentru a fi scutiți de plata apei consumate acum pentru refacerea apartamentelor”, a declarat directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram.
Fiecare caz va fi analizat punctual, iar de aceste scutiri pot beneficia, nu doar cei din Aeroport, ci toți cei care au fost grav afectați.
[slideshow_deploy id=’27126′]