Directorul general SNIMVJ a uitat de declarația de avere

Directorul general al SNIMVJ, Aurel Anghel, nu are actualizată declarația de avere, asta deși termenul legal a expirat. Toate celelalte personae din structura de conducere a societății de închideri mine au depus în termenul legal noua declarație de avere.
anghel
 
 Până acum documentul nu apare nici pe site-ul oficial al instituției și nici pe portalul ANI, asta deși termenul legal a trecut din data de 15 iunie
Agenţia Naţională de Integritate (ANIa precizat, cât se poate de clar, că 15 iunie este ultima zi în care persoanele prevăzute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice îşi pot depune declaraţiile de avere şi de interese. Potrivit ANI, declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese se păstrează pe pagina de internet a instituţiei şi pe portalul public al Agenţiei (https://declaratii.integritate.eu) pe toată durata exercitării funcţiei sau mandatului şi trei ani după încetarea acestora şi se arhivează potrivit legii. https://d5p.de17a.com/getuid/admeta?bidderid=e61JiZd8gH%2bwvD877EOPmSDK4gx78uqk5DsQOaC889jSf%2fn0Fs1JXhrkRm2y7GvH&uid=498DAFFDA3984930&rtype=redirect&curl=https://p378.atemda.com/UserMatch.ashx
Persoanele care nu respectă termenul de depunere a declaraţiilor de avere şi interese sau care nu declară cuantumul veniturilor realizate pot fi sancţionate cu o amendă cuprinsă între 50 de lei şi 2.000 de lei. În această situaţie, Agenţia poate declanşa din oficiu procedura de evaluare.
Potrivit declarației de avere completată de Anghel anul trecut, directorul general al SNÎMVJ a încasat de la societate 217.090 lei – venituri din salarii.
[slideshow_deploy id=’17636′]


(Următoarea știre) »