Vrea să fie părinte chiar dacă va fi închis 24 de ani

A ucis doi tineri cu cuțitul și va sta după gratii 24 de ani, iar soția lui a vrut să rupă orice legătură cu el. Nu își dorește ca fiul lor să afle când va crește mare că tatăl său are pe conștiință doi tineri nevinovați.
criminal-petrosani1-794x346
Tânărul de 26 de ani, din Vulcan, care a ucis cu un cuțit doi tineri în fața unui club de manele, în urmă cu doi ani, se luptă în instanță pentru a putea păstra legătura cu fiul său. Soția lui a vrut să ca minorul să nu mai aibă nici o legătură cu criminalul aflat după gratii, dar nici cu familia acestuia. A reușit în primă instanță să-l ia pe băiat la ea, însă bărbatul a făcut apel și Tribunalul Hunedoara i-a permis să mențină legătura cu copilul său. Astfel, Cosmin Bărbuți are dreptul să-i trimită băiețelului de trei ani fotografii, înregistrări audio-video, scrisori, cât şi să ia legătura telefonic cu el. La fel și bunicul băiatului va avea dreptul să-l vadă pe micuț. Cosmin Bărbuți a primit 24 ani închisoare pentru omor calificat și va trebui să plătească daune de sute de mii de lei urmașilor celor doi tineri.
Individul (26 de ani) și-a premeditat crimele au stabilit anchetatorii în timpul urmăririi penale. A petrecut într-un club de manele din Vulcan și a intrat într-o altercație cu un alt tânăr. Angajatul cu paza și patronul localului l-au dat afară, aceștia căzând victime furiei individului. Bărbuți s-a dus acasă și s-a înarmat cu o rangă și un cuțit iar apoi a revenit la localul. N-a mai fost lăsat înăuntru și l-a atacat pe patronul barului dar și pe omul de ordine. I-a lovit pe cei doi cu cuțitul, iar bodyguardul de 26 de ani a murit pe loc, după ce i-a fost secționată artera femurală. Patronul barului de manele a fost lovit în zona abdomenului de criminal și în ciuda eforturilor medicilor, a murit câteva zile mai târziu pe patul de spital. Criminalul a încercat să-și justifice atacul furibund folosindu-se de argumentul că era în legitimă apărare.

[slideshow_deploy id=’20328′]