Hunedoara. Doi minori răniţi în urma unui accident

 Frica de a nu fi prins la volanul  maşinii cu care a circula  pe şosele l-a determinat pe un hunedorean  să fugă de la locul accidentului în care a fost implicat, fără să-l intereseze starea celor două victime.

1

Reprezentanţii IPJ Hunedoara declara că accidentul s-a produs miercuri, 13.07.2016, în jurul orei 13.20, când  un minor de 15 ani, din municipiul Hunedoara, care se deplasa cu o bicicletă pe strada  Al. Vlahuță, din municipiul Hunedoara, la intersecția cu strada Barbu Ștefănescu Delavrancea a virat la dreapta și a intrat în partea stânga față a unui autoturism oprit în intersecție, pentru a acorda prioritate biciclistului. Pe ghidonul bicicletei era transportat un alt minor, în vârstă de 9 ani, din municipiul Hunedoara.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a celor doi minori.În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

[slideshow_deploy id=’24093′]