Primăria orașului Uricani acționează cu oameni si utilaje pentru îndepărtarea efectelor inundațiilor.

Și în orașul Uricani, în special în zonele rurale de la Câmpu lui Neag, Valea de Brazi, Mailat, Valomir, ploile de azi-noapte au produs inundații, care au afectat drumuri publice și mai multe gospodării din zonă.

uricani2

Potrivit viceprimarului Corneliu Braia, încă de azi noapte, echipele de intervenție mobilizate de autoritățile publice locale, au intervenit pentru a îndepărta efectele calamităților produse de ploile abundente și inundațiile generate de acestea. ”Pe această cale, mulțumim cetățenilor care au participat efectiv la acțiunile de înlăturare a efectelor produse de precipitațiile abundente alături de Primaria orașului Uricani. Și în acest moment se acționează cu oameni și utilaje în toate zonele orașului, acolo unde se impune intervenția acestora. Echipele sunt coordonate de Comitetul pentru situații de urgentă, activat la Primaria orașului Uricani, unde există serviciu de permanență 24 de ore din 24”, spune viceprimarul Corneliu Braia.

Acesta avertizează că, potrivit avertismentului transmis de meteorologi, Codul portocaliu de ploi și inundații rămâne în vigoare până duminică, 17 iulie la ora 10:00.

[slideshow_deploy id=’22083′]