PE CENTURA PETROȘANIULUI AU ÎNCEPUT ASFALTĂRILE

Drumarii care execută lucrările de modernizare a tronsonului de drum din centura Petroșaniului (DN 66 – E79) lucrează într-un ritm alert. În ciuda vremii capricioase, echipele de muncitori au reușit mai repede decât era programat să finalizeze lucrările de bordurare și decopertare a carosabilului, pe toae cele 4 benzi de circulație rurtieră. Astfel, începând de astăzi, drumarii au trecut deja la primele lucrări de asfaltare propriu-zisă a tronsonului de drum pentru care autoritățile locale au aprobat proiectul de modernizare.

centura1

Lucrările au fost verificate astăzi în teren și de către primarul Tiberiu Iacob Ridzi, împreună cu directorul DADPP Daniel Vișan.

”Da, trebuie să recunosc faptul că este mai dificil de circulat în această perioadă pe șoseaua de centură. Lucrările de reabilitare a acestei artere rutiere erau însă după cum am spus în repetate rânduri, absolut necesare. Așa cum vede toată lumea care circulă prin această zonă, ritmul de execuție a lucrărilor este unul susținut, durata acestora fiind de 4 luni. Avansăm însă destul de repede, pentru ca disconfortul de trafic să poată fi diminuat cât mai mult și, la final, să putem beneficia pe acest tronson pentru care am avut anul acesta finanțare, de un drum corespunzător fluxului de circulație”, ne-a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

centura3

centura4

centura2

[slideshow_deploy id=’19869′]



(Următoarea știre) »