Edil Urban îşi trăieşte ultimele clipe. O nouă societate la Petrila

Aleşii locali din Petrila au decis înfiinţarea unei noi societăţi de interes local, asta după ce alte două, Termoprest Petrila şi Urban Edil au intrat în insolvenţă şi, apoi în faliment.
download (2)
 
Universal Edil a  fost înfiinţată în toamna anului 2008, după ce fostul fostul Termoprest a intrat în faliment. Au trecut nici 8 ani de la înfiinţare şi, surpriză, Universal Edil este, la rândul ei, în faliment, prăbuşită sub povara datoriilor.
Acum se va înfiinţa o nouă societate de interes local, potrivit deciziei aleşilor locali de la Petrila din ultima şedinţă a Consiliului Local. Primarul oraşului Petrila, Vasile Jurca, nu ştie deocamdată cum se va numi societatea. La Registrul Comerţului trebuie depuse cel puţin trei propuneri de nume pentru a se verifica dacă nu sunt deja atribuite altor societăţi deja înregistrate şi abia apoi se va stabili denumirea finală.
Reamintim că în această vară reprezentanţii Edil Urban Petrila au decis să treacă din insolvență în faliment, după ce contractele încheiate cu administrația publică au fost tot mai puține, iar datoriile s-au acumulat, depăşind 11 miliarde de lei.
 [slideshow_deploy id=’36591′]