Se caută muncitori pentru Arad și Timiș

O companie care se ocupă cu recrutarea forței de muncă caută, în Petroșani, muncitori pentru Arad și Timiș. Portivit anunțului de recrutare postat de Gi Group, se oferă salariu atractiv, cazare și masă gratuit, tichete de masă, transport gratuit, precum și diverse sporuri și bonusuri salariale.
Cei intreresați sunt invitați să se prezinte, în data de 21 iulie, la ora 11.00 la sediul Primăriei municipiului Petroșani.
Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, a precizat că firma în cauză doar a solicitat o sală pentru a se întâlni cu persoanele interesate de un loc de muncă, iar Primăria este doar locația unde are loc întâlnirea.
Potrivit paginii ofiiale, Compania de recrutare Gi Group România a recrutat şi plasat anul trecut în locuri de muncă circa 10.000 de angajaţi, mare parte dintre aceştia fiind recrutaţi în regim temporar în fabrici producătoare de componente auto. Spre comparaţie, compania a angajat în 2014 un total de 6.000 de persoane.
 
Potrivit reprezentanților firmei, peste 90% dintre contractele încheiate anul trecut au fost pe perioada determinată. Un procent important din businessul Gi Group, se mai arată pe pagina oficială de Internet, este general de contractele de recrutare încheiate cu fabricile care produc componente auto, situate în special în partea de vest a ţării, urmate de cele din domeniile electronică, manufactură, logistică, FMCG. Pentru acoperirea poziţiilor deschise, compania apelează şi la relocarea a câteva mii de angajaţi, pe care îi aduce de la sute de kilometri distanţă.
[slideshow_deploy id=’36590′]