Elevii din Varpalota au venit la Petroșani

O delegație din Varpalota, formată din 23 de elevi și doi dascăli a poposit la Petroșani. Vizita are loc în cadrul programului anual de înfrățire dintre cele două localități. Sunt elevii cu rezultatele cele mai bune, cei care vor petrece o săptămână la noi.

13692186_10210105153642972_181862441_o

„Vreau sã vã urez sã vã petreceti cât mai frumos aceastã vacantã, sã legati prietenii si sã permanentizãm aceastã legãturã si în momentul în care voi veti fi adulti”, le-a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani, copiilor si dascalilor veniti in vizita la Petrosani.

Copiii sunt cei mai incantati de aceasta vizita la noi in oras. Timp de o saptamana acestia vor vizita mai multe locuri din Valea Jiului.

„Multumesc în numele copiilor si a celor din orasul Varpalota, care au fãcut posibil acest schimb. Vã multumim cã vã ocupati de aceste tabere si faceti posibil schimbul si spunem cã aici ne simtim foarte bine. Venim de la granitã si am observat cât de frumos se dezvoltã tara si ne place Petrosaniul. Pentru copii, aceastã posibilitate este una deosebitã si, când vor fi mari, îsi vor aminti de aceste zile la Petrosani”, a spus Arvai Edith, coordonatoarea grupului maghiar.

[slideshow_deploy id=’30675′]