Salariații Apa Serv, în echipă, la muncă dar și pe terenul de sport

După o lună de zile în care au avut de înfruntat capriciile vremii și au fost pe baricade în zilele și nopțile de cod galben, cod portocaliu și chiar cod roșu de inundații, intervenind prompt pentru limitarea efectelor calamităților, muncitorii de la Apa Serv Valea Jiului și-au dat întâlnire, săptămna trecută, pe terenul de sport la prima ediție a ”Cupei Apa Serv” la fotbal.

20160718_161643

Evenimentul a reunit la start 6 echipe, formate din salariați ai Apa Serv, după cum urmează: 1. Stații de Tratare-Epurare; 2. Secții Vest Valea Jiului; 3. Petroșani Sediu; 4. Garaj; 5. Secții Petroșani Nord; 6. Secții Petrila.

DSC_7127

După trei zile de confruntări acerbe, care au avut loc pe stadionul Inter Petrila, pus la dispoziție cu generozitate de reprezentanții autorităților locale din Petrila, Cupa Apa Serv la fotbal a fost câștigată de echipa Stațiilor de Tratare- Epurare care a învins echipa Secțiilor din Vestul Văii Jiului. Pe locul al treilea s-a clasat echipa Petroșani Sediu.

DSC_7141

Câștigătorii au fost răsplătiți cu diplome și cupe, înmânate de directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram împreună cu gazda evenimentului, primarul Petrilei, Vasilică Jurca. Pe lângă echipa câștigătoare, organziatorii au oferit și câteva premii speciale, după cum urmează:

  • Cel mai bun fotbalist senior – Cazan Cristian – Petroşani Nord;
  • Golgeterul competiţei – Florin Ciucur – Petroşani Sediu;
  • Premiul pentru cea mai bună organizare – Alexandru Benke – Petrila;
  • Premiul pentru cel mai bun portar “Pe aici nu se trece” – Adrian Donisă – Garaj;
  • Premiul pentru “Unicul Căpitan” – Adrian Câmpean – Staţii;
  • Premiul “Decibeli peste medie” – Constantin Zaharia – Secții Vest.

DSC_7325

 

De asemenea, în cadrul festiv organizat după finală, pe stadion, în prezenţa a zeci de membri şi simpatizanţi ai echipelor prezente, au primit diplome de mulţumire arbitrul competiţiei și cel mai longeviv arbitru – Cristian Kuszai, reprezentanţii Primăriei Petrila, Vasile Jurca – primar şi Dorin Curtean – viceprimar, precum și fiecare dintre jucătorii participanți la Cupa Apa Serv. 

DSC_7339

DSC_7301

”Cred că după zilele de maximă solicitare de care au avut parte majoritatea salaiaților noștri, în perioada ploilor și inundațiilor care ne-au ținut în priză zile și săptămâni întregi, ideea unora dintre colegii noștri de a organiza o competiție sportivă internă, a fost mai mult decât binevenită. Vreau să-i felicit pe cei care au organizat acest frumos eveniment pentru care Apa Serv Valea Jiului nu cheltuit nici un ban, vreau să-i felicit pe toți jucătorii și, bineînțeles pe campionii primei ediții și vreau să le mulțumesc domnilor Jurca și Curtean, de la Primăria Petrila care ne-au sprijinit la organizarea acestui eveniment care sper să devină o tradiție pentru salariații firmei noastre”, a declarat Costel Avram, directorul Apa Serv Valea Jiului.

20160715_145553

20160720_100734

20160718_161426 20160718_161501

[slideshow_deploy id=’36591′]