Primăria Vulcan invită cetățenii să colecteze selectiv deșeurile pentru a nu fi nevoită să aplice majorări de tarife

Primăria municipiului Vulcan informează cetățenii că în vederea menținerii tarifului existent în prezent la serviciile de colectare a deșeurilor și pentru o cât mai eficientă gestionare a activității de strângere a acestora de către echipele Pregoterm, în noua situație în care transportul deșeurilor se face la distanțe mari, în afara județului  Hunedoara, este ABSOLUT NECESAR ca fiecare cetățean să realizeze o cât mai bună pre-selectare, astfel încât acestea să fie depuse la punctele de colectare în compartimentele stabilite pentru fiecare tip de deșeu.

pregoterm1

”În cazul în care efectuați lucrări de amenajări interioare ale locuințelor, de la care rezultă moloz și alte părți de pereți dărâmați sau orice alt fel de deșeuri cu volum mare, care nu se încadrează în categoria celor selectate, respectiv hîrtie, carton, plastic sau sticlă, vă adresăm rugămintea depunerii acestora DIRECT  LA  UNITATEA  DE  COLECTARE  A  DEȘEURILOR,  ADMINISTRATĂ  DE  S.C. PREGOTERM S.A. . Vă mulțumim pentru înțăelegere și colaborare”, se arată într-un comunicat de presă al administrației locale din municipiul Vulcan.

Reamintim că, începând din data de 16 iulie, groapa de gunoi de la Vulcan a fost închisă și, în condițiile în care noul deponeu ecologic de la Bârcea nu a fost pus în funcțiune, autoritățile locale trebuie să găsească soluții în alte județe pentru a depune temporar deșeurile colectate de pe raza localităților din Valea Jiului, acest serviciu fiind în general mult mai scump ca până acum.

[slideshow_deploy id=’13835′]