Vacile lăsate să umble libere prin oraș îi aduc o nouă amendă unui proprietar din Lupeni

Cu toate că Administrația Locală din municipiul Lupeni a început aplicarea de amenzi pentru proprietarii de animale care-și lasă libere animalele pe străzile municipiului, unii dintre aceștia par să nu înțeleagă regulile de conviețuire într-o societate urbană.

vacilupeni1

Un exemplu ar putea fi domnul Gruia Ion din Lupeni care, deși a fost deja sancționat pentru că și-a lăsat vacile să pască pe domeniul public al municipiului Lupeni, nu pare să fi înțeles nimic din sensul sancțiunii care i-a fost aplicate. Joi, 28 iuie 2016, polițiștii comunitari din Lupeni au găsit din nou vacile domnului Gruia Ion din Lupeni păscând pe domeniul public, de data aceasta undeva în zona blocului 200 de pe str. Gheorghe Șincai. Proprietarul aminalelor a fost din nou amendat cu 500 de lei pentru neglijență și pentru faptul că, lăsate libere prin oraș, cele 3 vaci din proprietatea sa, încurcă traficul rutier și pietonal și pun chiar în pericol siguranța circulației.

Potrivit primarului municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță, acest tip de atitudine nu mai este tolerat de autoritățile lcoale, iar factorii în măsură au trecut deja la aplicarea de amenzi. ”Vom continua sancționarea celor care nu înțeleg că animalele nu trebuie să fie libere prin oraș, acestea constituind un adevărat pericol pentru cetățeni și care distrug, în bună parte, lucrările de amenajare a spațiilor verzi pe care le execută angajații Primăriei, a declarat Cristian Resmeriță.

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)