Iluminat economic modern, la Lupeni

După lucrările edilitare de scoatere a gardului viu şi amenajarea scuarurilor  de pe artiera rutieră  si a trotuarelor din municipiul Lupeni,  administraţia locală a început derularea proiectelor de investiţii pentru modernizarea localităţiii. Un prim pas îl reprezintă derularea proiectului de reabilitare si modernizare a sistemului public de iluminat în municipiul Lupeni .

lampilkupeni2

Astfel, în cursul săptămânii care a trecut, au început lucrările de reabilitare şi modernizare a sistemului public de iluminat din Cartierul Bărbăteni. După cum se știe, acesta este cel mai mare cartier al municipiului Lupeni , dar si cel care a beneficiat de cele mai puţine lucrări de investiţii în ultimii ani, motiv pentru care autoritățile locale acordă un interes mai mare acestei zone.

În cadrul proiectului de modernizare a iluminatului public vor fi cuprinse lucrari de extindere a retelei de iluminat stradal prin instalaţrea unor stâlpi noi de curent în zonele în care acestia lipseau, astfel încât să se asigure  iluminatul în intreg cartierul. Totodată, vor fi schimbate lămpile vechi cu corpuri de iluminat cu led, moderne și performante, care vor reduce consumul de curent cu aprox. 50% , asigurând și o lumină mai puternică .

”Am decis să realizăm lucrări de investiţii pe cartiere, am început cu Cartierul Bărbăteni unde  se vor realiza pentru inceput  lucrări de reabilitare , modernizare si extindere a iluminatului public, prin inlocuirea lămpilor vechi de pe stâlpii de curent cu corpuri de iluminat cu led ,moderne şi performante , care asigură atât reducerea consumului de curent , dar şi o lumină mai intensă si se vor instala stalpi noi de curent in zonele unde este necesar. Vom continua cu derularea celorlalte  proiecte de modernizare a municipiului nostru, la care noi lucrăm deja şi pe care  dorim să le punem în practică, pentru infrumusetarea orasului si  creşterea confortului cetăţenilor din municipiul Lupeni”, ne-a declarat Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

[slideshow_deploy id=’17636′]