Valea Jiului: Alternative pentru cei care nu ajung pe litoral

Locuitorii celor șase orașe din Valea Jiului care nu ajung pe litoral, au la dispoziţie mai multe alternative pentru a petrece zilele caniculare în bazinele private sau de stat. Piscinele, de stat sau private nu duc lipsă de clienţi, weekend-ul rămânând perioada cea mai aglomerată.

stranduri valea jiului

În Valea Jiului există piscine private la care locuitorii pot petrece zilele caniculare în Petroşani, Vulcan, Lupeni şi Câmpu lui Neag. Preţurile sunt accesibile, iar cei care ajung la ştrand sunt de toate vârstele.

La Lupeni, spre exemplu, ştrandul Comexim are 700 de şezlonguri, apă încălzită şi filtrată, terasă, muzică, teren de volei, garderobă şi duşuri cu apă încălzită. Chiar şi aşa pentru unii apa este destul de rece. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 12 ei în cursul săptămânii şi 15 lei în weekend, în timp ce pentru copii între 5 şi 18 ani preţul de intrare este de de 8 lei în cursul săptămânii şi 10 lei sâmbăta şi duminica. Preţul unui abonament cu zece intrări este de 100 de lei. Cei care ajung la ştrand după ora 18.00 plătesc doar 5 lei intrarea.

Sunt însă şi administratori care încearcă să atragă cât mai mulţi clienţi prin organizarea de evenimente de genul pool party, acestea fiind la un complex din Petroșani.

Bazinul didactic de înot de la Petroşani este şi el deschis publicului larg. Adulţii plătesc 14 lei pe biletul de intrare, în timp ce copiii au biletul la jumătate de preţ. Şi la acest bazin aflat în administrarea Primăriei Petroşani se pot face abonamente care constă în 12 şedinţe a câte două ore pe o perioadă de 30 de zile, preţul unui astfel de abonament fiind de 140 de lei pentru adulţi şi 70 de lei pentru copii.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)