Investiţii pentru petrileni

 

Autorităţile locale de la Petrila au în vedere demararea lucrărilor de modernizare a străzii Castanilor. În acest sens, în cadrul şedinţei consiliului local a fost aprobat proiectul de hotărâre privind “aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii asfaltarea Strada Castanilor”.

8-15

“Având în vedere aprobarea finanţării obiectivului de investiţii asfaltare strada Castanilor din oraşul Petrila, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, subprogramul regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor (…) beneficiarii trebuie să transmită către MDRAP o serie de documente printre care documentaţiile tehnico-economice ale obiectivelor de investiţii, aprobate în condiţiile legii prin hotărâri ale consiliului local de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, HCL de asigurare a finanţării de la bugetul local pentru categoriile de cheltuilei, care nu se finanţează de la bugetul de stat (…)”, se arată în expunerea de motive.

Valoarea totală a investiţiei este de 39,48 mii de euro, iar aici urmează a fi înlocuite bordurile, refăcute rigolele, podeţele de acces şi nu numai. Potrivit documentaţiei, durata de implementare a investiţiei este de 8 luni, din care durata de execuţie a lucrărilor ar trebui să fie de 3 luni.

 

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)