Maestrul Dan Puric în spectacol la Palatul Cultural Lupeni !

Apreciatul artist Dan Puric va prezenta la Lupeni spectacolul care său inegalabil intitulat ”Să fii ROMÂN”. Maestrul Dan Puric va fi prezent la Lupeni, cu acest remarcabil act cultural, joi 4 august de la orele 19,00, spectacolul fiind gazduit pe scena Palatului Cultural Lupeni.
Afis-Dan-Puric
Regalul artistic este organziat la iniţiativa primarului Cristian Resmeriţă, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al municipiului Lupeni și este oferit GRATUIT iubitorilor de teatru din municipiul Lupeni, în limita locurilor disponibile ale sălii de spectacol.
”Invităm joi ,4 august începând cu ora 19,oo la Palatul Muncitoresc Minerul,  locuitorii municipiului Lupeni care doresc să vizioneze spectacolul ,,Să fii ROMÂN ” prezentat de maestrul Dan Puric. Spectacolul este unul aniversar şi  va fi oferit gratuit de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Lupeni cetăţenilor  din  orașul nostru, cărora li se adresează, în limita celor  326 de locuri cât are Sala Palatului”, spune Cristian Resmeriță, primarul municipului Lupeni.
Municipalitatea transmite cetățenilor din Lupeni intreresați, invitația de a veni în zilele următoare, în intervalul orar 10,00-14,00, începând de mâine, 2 august şi până joi ,4 august, la Palatul Cultural Minerul din Lupeni, cu Cartea de Identitate, pentru a ridica una din invitaţiile cu care vor putea participa la acest eveniment de excepție găzduit de noua sala de spectacol a Palatului Cultural.
[slideshow_deploy id=’17636′]