TRAGEDIE! O femeie și-a pierdut viața într-un accident produs pe DN7

O femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o fetiţă de 5 ani şi un bărbat de 38 de ani au fost răniţi, într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi după amiază pe raza localităţii hunedorene Câmpuri Surduc.

image

Potrivit primelor verificări ale Poliţiei Rutiere, maşina în care se aflau cele trei persoane a derapat pe carosabilul umed, a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un camion.

„Un conducător auto din Arad, care conducea autoturismul dinspre Arad spre Deva, a pierdut controlul direcţiei, a derapat şi a pătruns pe contrasens lovind un autocamion. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 35 de ani, din autoturism, rănirea şoferului în vârstă de 38 ani şi a unei fetiţe de 5 ani”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au acţionat două echipaje de prim ajutor de la Ambulanţă şi SMURD. Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, cu mai multe traumatisme, dar conştienţi.

„Bărbatul a suferit un traumatism cranian şi o fractură de femur. Fetiţa de 5 ani are o contuzie la nivelul claviculei şi o plagă la picior. Cei doi răniţi erau conştienţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Traficul în zona accidentului a fost blocat aproape două ore.

voceatransilvaniei.ro

[slideshow_deploy id=’20328′]

 



« (Știre anterioară)