CJH a pierdut un proces cu un transportator

Consiliul Județean Hunedoara a pierdut un prin process cu firma de transport ZMK. Societatea de transport a dat în judecată instituţia judeţeană pentru faptul că i-au fost aplicate amenzi după ce aceasta şi-a retras maşinile de pe traseul Petroşani-Petrila. Instanţa de la Petroşani a dat câştig de cauză firmei de transport într-unul din cele două dosare, însă decizia nu este definitivă.

proces-judecatorie-instanta

 

“Admite plângerea contravenţională formulată de petenta SC ZMK în contradictoriu cu intimata Consiliul Judeţean Hunedoara împotriva procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor, nr. 0000008 întocmit în data de 20.01.2016. Anulează procesul-verbal de constatare a contravenţiei nr. 0000008 întocmit în data de 20.01.2016. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. În cazul exercitării căii de atac, cererea de apel va fi depusă la Judecătoria Petroşani”,  se arată în soluţia pronunţată de Judecătoria Petroşani în urmă cu câteva săptămâni.

Cei de la ZMK mai au înregistrat un dosar pe rolul Judecătoriei Petroşani însă acesta a primit un nou termen de judecată.

„Amână judecarea cauzei şi acordă termen la 12.10.2016, pentru când se va cita intimata cu menţiunea de a-şi exprima poziţia faţă de excepţia invocată”, se arată în cel de-al doilea dosar.

Firma de transport a fost amendată pentru că şi-a retras maşinile de pe traseul Petroşani-Petrila, nerespectând astfel contractul.

[slideshow_deploy id=’36591′]