COMUNICAT DE PRESĂ| Un purtător (PNL) de cuvinte goale…

 

        Noul purtător de cuvânt desemnat la apelul bocancilor de către conducerea de import PNL se trezește atacând Partidul Social Democrat într-o problemă care, culmea, are legătură cu guvernul domnului Iohannis.

psd

Aruncând cuvinte goale, într-un comunicat de presă purtând sigla PNL, vajnica avocată susține că Partidul Social Democrat, prin intermediul președintelui Consiliului Județean Laurențiu Nistor,a alocat discreționar fondurile către localitățile afectate de inundații.

În primul rând, pentru buna informare a noului purtător de cuvânt, PSD nu a împărțit niciun ban. Aceste fonduri au fost alocate de către Guvernul României, în baza unor documente întocmite de către primarii localităților ce au solicitat acești bani!Ce omite, cu bună știință sau din neștiință, noul purtător, este să spună că unele dintre aceste note de fundamentare întocmite de primari au fost greșit realizate!

Comisiile de specialitate întrunite au constatat că documentele întocmite nu respectau litera legii. Adică, pe înțelesul unui nou purtător de cuvânt, au fost întocmite documente după ureche și din acest motiv nu au fost luate în considerare.

Cât despre bani, un subiect atât de plăcut liberalilor, aceștia se vireazăprin Hotărâre de Guvern de către Ministerul Finanțelor direct în conturile primăriilor! Adică nu au avut nicio legătură cu instituția președintelui Consiliului Județean.

În concluzie, agitația purtătorului de cuvânt pare să fie cauzată de două motive, o mai  veche meteahnă liberală, acea obișnuință de a dirija banii contribuabililor fără documente justificative, doar pentru că „așa vor mușchii nu știu cui” de prin PNL, sau din dorința„purtătorului” de a se face remarcat lovind in cel mai puternic adversar.

Biroul de presă PSD Hunedoara

[slideshow_deploy id=’19869′]