Gheorghe Ile și-a angajat avocat

 

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, a fost trimis în judecată pentru fals intelectual. Alături de acesta au mai fost trimişi în judecată Marius Danci, directorul Pregoterm Vulcan, dar şi președintele de ședință de la momentul aprobării hotărârii de trecere a unor bunuri de la societatea de termoficare, în domeciul primăriei, Daniel Dună, și secretarul de atunci al Primăriei Vulcan, Gabriel Velea. Gheorghe Ile le-a adus la cunoştinţa consilierilor faptul că a fost trimis în judecată.

ile-gheorghe

“Am primit ieri de la Judecătoria Petroşani o informare prin care mi se aduce la cunoştinţă faptul că am fost trimis în judecată, potrivit rechizitoriului nr. 133, noul Cod Penal. Dosarul e în procedură de Cameră preliminară. Mi-am angajat avocat. E  vorba de o hotărâre de consiliu local care nu şi-a făcut efectul şi ni s-a făcut o plânege penală. Dacă e ceva, cei care au greşit vor răspunde. Noi vom demonta toate acuzaţiile”, le-a spus Gheorghe Ile, consilierilor vulcăneni.

Anchetatorii au întocmit acest dosar, după ce anul trecut primarul Gheorghe Ile a iniţiat o hotărâre de consiliu pentru trecerea unor bunuri de la societatea de termoficare din municipiu în patrimoniul primăriei, deşi bunurile respective nu ar fi existat. În acelaşi dosar, Marius Danci, directorul Pregoterm, societate din care s-a desprins în 2014 Termoficare Vulcan, este acuzat de delapidare.

[slideshow_deploy id=’24093′]