Parcul Bucura din Lupeni își schimbă și el în bine, înfățișarea

parcbucura1Seria investițiilor publice derulate într-un ritm fără precedent în municipiul Lupeni, continuă cu un nou proiect. De data aceasta este vizat un alt parc de agrement din centrul localității: parcul Bucura.

După ce  Primăria Lupeni a reabilitat și modernizat parcul din Bărbăteni, care în urma investițiilor a fost dotat cu noi complexuri de joacă, moderne, pentru copii, după ce au fost aici amenajate zonele verzi și a fost reabilitat mobilierul și statuetele din parc, atenția autorităților administrației locale din municipiul Lupeni se îndreaptă acum spre finalizarea lucrărilor de modernizare și în ceea ce privește parcul din zona Bucura.

În aceste zile, acest frumos parc a fost, la rândul său, dotat cu noi și moderne complexuri de joacă pentru copii, iar în prezent se lucrează la reabilitarea aleilor și spațiilor de joacă.

Primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță recunoaște că, în proiectele sale, copiii ocupă un loc prioritar. ”Copiii au ocupat și ocupă un loc prioritar în proiectele mele și asta nu doar pentru că, la rândul meu, sunt tatăl unor copii mici și poate că le înțeleg mai bine dorințele și așteptările celor mici de la noi, cei din fruntea administrației locale. Vreau să vă spun că, în paralel cu derularea proiectelor mari prin care vizăm modernizarea municipiului Lupeni precum și repararea pagubelor produse de inundații, Primăria Lupeni derulează în prezent și o serie de proiecte care îi vizează în mod diect pe cei mici. Fac referire aici la lucrările de reabilitare de la corpul de clădire și curtea interioară a Grădiniței nr. 1, Lupeni sau la un alt proiect foarte drag mie, respectiv cel de reabilitare și modernizare a parcurilor și locurilor de joacă pentru copii”, a declarat Cristian Resmeriță.
parcbucura2Primarul Lupeniului arată că până în prezent au fost deja finalizate lucrările de reabilitare și modernizare la Parcul din Bărbăteni și, în aceste zile, urmează să fie finalizate și cele de la parcul Bucura, obiectivu cu atât mai important cu cât el se află în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 1 și a  grădinițelor, motiv pentru care este frecventat constant de foarte mulți copii. ”Parcul a fost dotat cu complexuri de joacă moderne pentru copii, cu mobilier specific locurilor de joacă pentru copii și  se execută în prezent lucrări de amenajare și reabilitare a aleilor și zonelor de joacă, astfel încât cei mici să se poată bucura de cele mai bune condiții de petrecere a timpului liber”, mai spune Cristian Resmeriță.
20160830_101641
[slideshow_deploy id=’17636′]