Ambulanțe private cu probleme

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a propus suspendarea autorizaţiei de funcţionare pentru un serviciu privat de ambulanţă după ce la controalele făcute la începutul verii s-au descoperit lipsuri pe linia de asistenţă medicală de urgenţă. Verificări au fost efectuate și în județul Hunedoara, iar inspectorii au găsit și aici deficiențe.

serviciul-de-ambulanta

În perioada 7 mai-22 iulie 2016, inspectorii de la Direcţia Generală Management Urgenţe Medicale (DGMUM), din cadrul DSU, au făcut controale la 28 de societăţi comerciale de ambulanţă private din Bucureşti şi alte opt judeţe din ţară.

În urma verificărilor, la un serviciu privat de ambulanţă din Capitală s-a propus suspendarea temporară a activităţii, pe partea de urgenţe, după ce s-au descoperit lipsuri pe linia de dotări cu aparatură de specialitate şi lipsă de cadre medicale specializate. La serviciile private de ambulanţă din cele opt judeţe, respectiv Bihor, Brăila, Constanţa, Cluj, Hunedoara, Mureş, Ialomiţa, Timiş, au fost descoperite alte zeci de nereguli.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)