FOTBAL / Jiul face senzație la startul în Liga 4, Vulcanul pierde la scor de neprezentare în Liga 5

La Petroşani, CSM JIUL Petroşani face senzație. Debutul în Liga 4, în partida cu MINERUL Uricani, a scos în evidență o echipă Jiul mult mai bine pregătită.

Gol-gulie

Încă din primele minute de joc Jiul atacă în forță și păstrează acest ritm până la finalul partidei. Ocazii de gol foarte multe, pe toată durata partidei, Uricaniul putându-se lăuda cu portarul care a făcut meciul zilei,fiind o baricadă demnă în poarta Minerului. Nu și în minutul 89 cândBălăuță, poreclitul „Gulie”, își vede de meserie și înscrie golul victoriei.

Campioana sezonului trecut, Hercules Lupeni, a întâlnit pe teren propriu echipa Retezatul Haţeg. Dovedindu-se a fi un adversar serios, Retezatul smulge un punct pe terenul lupenarilor, partida incheindu-se cu scor nul.

Șoimul Băiţa a remizat pe teren propriu cu nou înființata CSM HUNEDOARA. Hunedorenii au oferit un debut bun în Liga 4 reușind egalul pe terenul temutei Băiţadin sezonul trecut, o partidă cu ocazii imense rămase însă fără gol. Șoimul nu reușește victoria chiar dacă, în repriza secundă, hunedorenii au fost în inferioritate numerică.

Surpriză și la Crâsciorunde Universitatea Petroșani învinge în deplasare Metalul cu scorul de 1 – 2. Același scor se înregistrează și la Călan, Victoria Călan pierde pe teren propriu în fața Aurului Brad.

Partida Aurul Certej – Inter Petrila a fost amânată pentru data de 21 septembrie, la cererea gazdelor.

În clasamentul primei etape, pe primele trei poziții se află U Petroșani, Jiul Petroşani și Aurul Brad, la egalitate de trei puncte.

Rezultate și clasamentul etapei I, Liga 4:

Foto1-liga4

Foto2-liga4În Liga 5, CSM M VITEAZUL Vulcan este învinsă la scor de neprezentare, 3 – 0, pe terenul celor de la Ponorul Vața.

Rezultate și clasamentul etapei a II-a, Liga 5:

Foto3-liga5

Foto4-liga5

Daniel Petru BOLOG

[slideshow_deploy id=’19869′]



(Următoarea știre) »