Alina Cîrstoiu părăsește PNL

Alina Cîrstoiu, fostul președinte al PNL Vulcan a deminisionat din partid. Aceasta a demisionat din funcția de președinte după alegerile locale din data de 5 iunie, iar după 8 ani a decis să părăsească foirmațiunea politică. Nemulțumirea Alinei Cîrstoiu este legată de numirea lui Dan Marinescu în funcția de președinte al PNL Vulcan.

alina-cirstoiu-660x330

“Dupa ce am vazut cu proprii mei ochi decizia de numire a lui Marinescu Dan in functia de presedinte al organizatiei PNL Vulcan, semnata si parafata de domnul presedinte Florin Roman, am luat hotararea de a-mi inainta demisia din PNL dupa 8 ani de activitate. Ca activitatea mea alaturi de colegi a fost buna, ca a fost rea,ca a fost cu succese, dar si cu necazuri, a fost un capitol al vietii in care am crezut ca integritatea, profesionalismul, dar si calea dialogului fac parte din politica. Si mai ales cea LIBERALA. Ce n-au reusit dusmanii mei, a reusit acest imberb al politicii. Timpul ii va demonstra valoarea si va arata adevarata fata a unui ‘tanar de viitor’”,  scrie Alina Cîrstoiu pe Facebook.

Mai mult, aceasta îl întreabă pe președintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, cum a ajuns Marinescu președinte în condițiile în care acesta nu mai era membru de partid.

“Domnului presedinte Florin Roman ii adresez retoric o intrebare simpla: Cum ati semnat numirea unui presedinte care NU este membru PNL? Adresez aceasta intrebare pentru ca ne-ati spus ca dumneavoastra nu faceti nicio abatere de la Statutul PNL”,  mai scrie Alina Cîrstoiu pe pagina sa de socializare.

Dan Marinescu a demisionat în primăvara acestui an din PNL după ce nu a fost nominalizat candidat al formațiunii politice pentru funcția de primar.

[slideshow_deploy id=’19869′]