Delia, Nicoleta Nucă, Matteo la Zilele oraşului Petrila

Delia, Nicoleta Nuca şi Matteo, concertează la Petrila. 80 de mii de lei este suma alocată de autorităţile locale de la Petrila pentru organizarea Zilelor localităţii.

delia

Nume sonore vor urca pe scena. Estee vorba de Delia, Nicoleta Nucă şi Matteo. Sunt doar câteva din vedetele evenimentului. Autorităţile locale de la Petrila organizează în perioada 16-18 septembrie Zilele oraşului. Pe lângă competiţiile sportive organizate, cele mai aşteptate momente sunt spectacolele de muzică populară şi uşoară. Artişti de renume vor urca pe scenă, la Petrila. Seara de vineri este dedicată muzicii populare. Pe scenă vor urca Florin Vasilică, Teodora Filip, Dorin Batea, Grigore Oancea cu formaţia, Ionel Stoica şi Ansamblul local Junii Petrileni. Seara de sâmbătă este dedicată muzicii uşoare. Astfel Nicoleta Nucă şi Matteo vor fi vedetele, însă pe scenă va mai urca şi un dj petrilean, Răzvan Bitter.

La Petrila, autorităţile locale se mândresc cu originile momârlăneşti. Astfel, ziua de duminică aduce la Petrila parada portului popular, acţiuni de fitness şi dansuri moderne. Cireaşa de pe tort va fi Delia. La concertul de duminică seara vor mai urca pe scenă Adriana Anghel, Aida Busuioc, Ovidiu Pas, Nicu Novac si Geo Popa. Atractia serii si cireasa de pe tort, va fi Delia.
potrivit autorităţilor locale de la Petrila, anul acesta evenimentele vor fi organizate în zona cuprinsă între Căprioara şi Biserica Ortodoxă.

[slideshow_deploy id=’20328′]