O nouă dezbatere pentru Valea Jiului

Oficialii Guvernului se reîntorc la Petroșani. Vicepremierul Vasile Dîncu împreună cu Ionel Danca, consilier guvernamental al Cancelariei Primului Ministru se vor afla, vineri, la Petroșani, unde vor dezbate memorandului pentru dezvoltarea Văii Jiului.

dancu-vulcan

“Am confirmarea, vineri voi participa, alaturi de Vasile Dincu, la Petrosani (ora 9,00) si la Alba Iulia (ora 14,00), la dezbaterile cu autoritatile locale privind solutiile propuse de Guvernul Ciolos pentru dezvoltarea integrata a a acestor zone pilot de interventie pentru actiunea guvernamentala. Astept cu interes aceste intalniri pentru a verifica/ valida/completa cu comunitatea locala abordarea propusa de Cancelaria Prim-ministrului Dacian Ciolos impreuna cu ministerul Dezvoltarii Regionale si ministerul Fondurilor Europene. Multumesc autoritatilor locale care sprijina acest demers”,  scrie Ionel Danca, pe Facebook.

Cei doi s-au aflat în Valea Jiului în urmă cu două luni atunci când au subliniat că autoritățile locale trebuie să gândească un proiect integrat pentu dezvoltarea zonei.

[slideshow_deploy id=’13835′]